Phu!!!

Alltså, kan man bara radera den här dagen??

Inte nog med att det varit GALET mycket både måndag och tisdag. Idag så börjar jag med en av mina arbetsuppgifter. Och inser att det programmet jag jobbar i då troligen har fått Corona. Eller nått… Funkar bara till viss del, på en del grejer. Inte alls på andra. Jaha, skriver till Bossen och talar om att det är nåt knas, så jag går över till att besvara kundmejl.

Vi får besked om att det är nåt strul när vi ska skicka bilagor från kunder för arkivering, så vi ska avvakta med de mejlen. Ja, ja, jag fortsätter en stund till med andra mejl. Nä, men då kommer ett nytt besked att hela mejlsystemet är knäppt, så vi ska inte besvara fler mejl. Nähä nä.

Så jag skriver igen till Bossen, att nu tar jag väl tag i en del annat, byter alltså arbetsuppgift igen.

Bossen slet tydligen sitt hår och ringde runt som en galning för att få tag i rätt instans att felanmäla till. Och för att få dem att snabbt åtgärda vad det nu är som är fel. För man kan lätt säga att vi har en hel del mejl som ligger obesvarade… Idag skulle vi varit fler som skulle besvara mejl för att komma ikapp. Blev inte riktigt som planerat…

Jag brukar, i alla fall mentalt, varva ner inför min semester. Går så där i år…

2 reaktioner på ”Phu!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s