Teflonhjärna

Efter jobbet igår så knatade jag upp till centrum. Jag behövde handla lite och så tänkte jag att jag skulle äta middag och ta ett glas vin för att fira semestern. Och då satt GranneLisa med en kollega där, och åt och drack vin! Så jag fick till och med sällskap! Mycket trevligt!

Sen skulle jag då köpa bröd och nåt mer. Kommer hem igen och får ett meddelande från M. Och då kommer jag på varför jag verkligen skulle upp till centrum! EuroJackpot! F*n då, vi kommer inte bli miljonärer om vi inte ens spelar! Suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s