Hos M i torpet

I bilen igår lyssnade jag på 2 sommarpratare, Katarina Wennstam och Gunilla von Platen. Riktigt bra, båda 2!! Gripande berättelser.

M tog emot med middag när jag kom. Vi åt och babblade. Sen kollade vi på en, ganska dålig, film. Sen satte den stora jakten igång! 1 miljon flugor som surrade i hela huset. -Vi kommer aldrig kunna sova med alla dem! Vi for runt med varsin smälla som tokar. Mitt i allt får jag syn på en nattfjäril oxå!! Hua!! (Jag har, på riktigt, en fobi mot dem!!) Just då hade M ingen smälla i handen, och medan hon ska leta rätt på den försöker jag hålla koll på odjuret. Som självklart försvinner. Och nu vet jag ju att den är där nånstans! Ja, till slut får vi lov att ge upp, och vi borstar tänderna. Jag lägger mig i kammaren på nedervåningen och M ska ut och kissa för att sen gå upp till övervåningen.

Jag hinner bara lägga mig så kommer TVÅ nattfjärilar flygande. Aaaaahhhh! Tar min kudde och rusar ut (oklart varför jag skulle ha med kudden..). M in igen, men nä, de syns inte till nånstans. Va f*n då!?! Jag la mig igen, men då hade M och jag börjat babbla igen så hon blev stående i dörren in till mig. Och plötsligt fick hon syn på en av dem som hon slog ihjäl. Och efter en stund fick jag syn på den andra som jag hann ta ihjäl (alldeles själv!!). Vi babblade en stund till, och då fick M syn på ytterligare 1. Hua!!

Till slut kunde vi i alla fall somna, utan störande flugor eller attackerande nattflyn!

Jag vaknade 8.30 och satte på kaffet. Sen väckte jag M och vi åt frukost. Lite mulet ute, men varmt. Och efter en stund klarnade det upp!

Här sitter jag nu och njuter och har det bra!

2 reaktioner på ”Hos M i torpet

  1. Ja, vilken sommar vi har fått igen! Vad mysigt ni verkar ha det, det är bra med vänner som man kan semestra med (har tillbringat två av fyra semesterveckor med kompisfamiljer). Njut av ledigheten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s