Sol och jakt

Gårdagen tillbringades i stort sett hela dagen i solstolen. Så varmt och skönt! Solen sken och det var skönt att svalka sig i kanalen.

Och så tog vi självklart en eftermiddagsdrink.

Efter middagen tog vi en promenad till soptunnan och så stannade vi till hos MochLsdotters familj en stund. Sen hem och satte på en film. Som var skittråkig… A good girl med Jennifer Aniston.

När vi kollade på filmen så slog vi ihjäl en och annan flygmyra. Efter en stund insåg vi att det var en hel j*kla skrälldus av dem! Och de går nästan inte att slå ihjäl med flugsmällan. Vi stängde luckan till skorstenen, för dörren var stängd och i fönstret satt ett myggnät. Så det måste ha varit genom skorstenen de kom in.

Sen satte den stora massakern igång! Vi har ett sånt där ”tennisrack” med ström som grillar ihjäl insekter. Så det användes flitigt, minst sagt. Till slut luktade det bränt på hela nedervåningen! Varje gång vi på det ifrån oss och så, så, nu finns det nog inga fler, så kom en till (eller två…) knatandes eller flygandes. Men sent omsider hade vi nog lyckats ha ihjäl alla, och kunde komma i säng.

Nu sitter jag med morgonkaffet och njuter av lugnet och utsikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s