Äntligen

Igår såg vi 2 bra filmer! Den första om ett syskonpar där ordern blir felaktigt dömd för mord, och systern utbildar sig till advokat och till slut får honom friad. Så hängiven yster, som aldrig gav upp!

Den andra var baserad på en verklig händelse. En ensamstående 4-barnsmamma, afroamerikanska, som blir åtalad för att ha sålt droger. Vilket hon aldrig gjort. Och hur hon med hjälp av en medborgarrättsorganisation lyckas få rätt och får en lag ändrad. Väldigt bra!

Sen var det dags att göra natt. Och eftersom jag är en liten aning rädd för nattfjärilar så vägrar jag låta M ha utebelysningen tänd. För då blir det ljust på kisstället, och det kommer nattfjärilar dit. Alltså famlar vi oss fram i mörker, snubblar på stenar och vrickar oss på ojämnheter i marken. Vilket får oss att fnissa hejdlöst. M svär och muttrar oxå en del, i och för sig… Men mest skrattat vi åt vår hasande gång för att känna om det är nåt på marken. Vi måste se så kul ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s