Hemma och packar om

Igår var det så varmt och soligt! En underbar sommardag!

Framåt eftermiddagen började det samlas moln, men bara runt oss. Så det var sol över vår stuga. Och sen mullrade åska, oxå runt oss. Så till slut hoppade jag i kanalen och tvålade in mig, för vi trodde det skulle bli oväder, ordentligt. Men det kom några enstaka droppar regn, och åskan var aldrig över oss.

Idag var det grått när vi vaknade. Så vi satt inne och åt frukost och löste korsord. Men sen satte vi oss ute och fortsatte lösa korsord. Varmt och skönt, trots moln. Jag packade ihop, och så slipade jag en hörna på en byrå jag ska måla om.

L hade slipat den åt mig, men missat en liten kant. Så den fixade jag innan vi bynglade in den i min bil.

Sen körde jag hemåt, och nu har jag tömt bilen. Urton kassar med böcker, skor, bra-att-ha-saker från Dollar Store och jag vet inte allt! Tvättmaskinen går och jag ska packa om för att dra vidare imorgon. Tjolahopp!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s