Mitt i natten

När vi alla hade gått till sängs i lördags och jag hade läst en stund innan jag släckte och somnade, så vaknade jag plötsligt. Klarvaken insåg jag att det blåste ute, och att möbelöverdragen som jag bara lagt i en hörna utanför Mattisborgen skulle kunna blåsa bort.

Den kräver 2 överdrag, och de är i plast och lätta.

Så upp ur sängen, på med en tröja över nattlinnet och så tända en ficklampa. Ut och klampa iväg. Så kom jag på att de som sov i Mattisborgen kanske skulle tro att Skärgårdsmördaren (som inte finns så klart, men vi skämtar om det) kanske var utanför. Så jag försökte gå tyst på trädäcket.

Som tur var låg överdragen kvar, och satt inte och fladdrade i nån grantopp! För att inte väsnas mer än nödvändigt så tog jag bara 2 mindre utemöbler och la ovanpå dem. Sen kunde jag få tillbaka till sängen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s