Mer balkonghäng

Även gårdagen satt jag på balkongen nästan hela dagen.

När jag kom hem i söndags så klippte jag ner gräslöken som bara var helt torr. Och redan har den vuxit upp så mycket! Otroligt vad vatten och en klippning kan åstadkomma!

Ampelliljan ser oxå ut att må bra! Den stackaren som jag trodde frusit ihjäl i våras.

På kvällen såg jag Sofias änglar när de besökte familjen där Lilla hjärtat, Esmeralda, växte upp. Vilken fin människa mamman är, och så fina barn! Fruktansvärd upplevelse, och helt otroligt att det ens kunde få hända!! Jag hoppas VERKLIGEN att det kommer leda till en lagändring så att det aldrig händer igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s