Flitig

Jag var faktiskt rätt flitig igår! När jag hade ätit så tog jag med en massa kassar och säckar och gick till återvinningsstugan. Sorterade allt i rätt kärl så där var jag en stund. Jag knatade ner i källaren med resväskan som stått i hallen sen jag kom hem från Gotland. Och sen drog jag faktiskt fram dammsugaren!

Jag satte på det lilla munstycket med en liten borste på och dammade med, och så dammsög jag alla golv. Badrummet struntade jag i, jag bara skurade själva toaletten. Sen kände jag mig nöjd med dagens insats!

Satte mig på balkongen och läste en stund. Just då regnade det inte, så jag kunde sitta där utan att bli blöt. Sen kollade jag på TV på kvällen och spelade Wordfeud och Quizkampen med Carina. Lugnt och skönt!

I morse vaknade jag, överraskande nog, till sol! Då var jag glad att jag klarade av städningen igår! Upp och bara rev ur sängkläderna som åkte in i tvättmaskinen. Sen fixade frulle och så ut på balkongen.

Här sitter jag så länge jag kan idag! Ett och annat moln skymmer solen ibland, men mest sol. Så härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s