Rivstart

Jag började jobba 10.45 idag så som den lilla husmor jag ju är fixade jag lunch innan jag började jobba. Hade köpt grönsaker igår så jag hackade och skar. Och blandade en dressing av lättfil, osötad ketchup, vitlök och lite senap. Mmm!!

Sen öppnade jag jobbdatorn. Och hamn knappt mer än skriva till Bossen att jag var på plats så skrattade han glatt åt mig för att jag var tvungen att fråga vad ett av programmen vi jobbar i heter. Hjärnan hade inte kopplat på efter semestern än.

Men skrattar först som skrattar sist! Tog bara några minuter så fick jag skratta åt en av hans tabbar!! 🤭

Nu, klockan 18, har jag jobbat klart för idag och ska äta av salladen igen. Ha en bra kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s