Vardag igen

Jaha, måndag och dags att jobba igen. Det spelar visst ingen roll hur lång semester jag har så skulle jag ändå vilja vara ledig ett tag till. Missförstå mig inte, jag stortrivs med mitt jobb, men jag älskar semester.

Men jag har verkligen haft en fantastisk semester! Först 1 underbar vecka hos Marja och Tommy på Gotland tillsammans med Nettis och barnen.

Sedan underbara vistelser både på Anitas brygga och på torpet med M och L. Jag är så lyckligt lottad som har goda vänner som bjuder in mig till sina hem och landställen!

Jag är oxå tacksam för att jag har min pappa kvar, och att han mår bra! Vi har åkt på dagskryssningar de senaste 2 åren på min semester, och i år var vi på en 22-timmars kryssning. Vi har alltid roligt när vi gör saker ihop!

Så allt som allt har mina 5 lediga veckor varit riktigt, riktigt bra!! Så jag klagar verkligen inte. Jag är tacksam både att jag alls har ett jobb som läget är för många nu. Att dessutom ha ett jobb som jag trivs med, med bra chefer och kollegor, är en bonus!

Med det sagt; Kan jag få en repris på semestern, tack?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s