Vardagskväll

Ovant att behöva tänka på att komma i säng innan det är allt för sent. Inte för att jag varit uppe jättesent så ofta under ledigheten, men nu har jag inget val.

Men jag var trött igår, så egentligen var det ingen uppoffring. Jag låg i soffan och kollade på TV och började gäspa redan strax efter 21…. Men jag var vaken till 23 innan jag släckte och somnade. Ja, då låg jag så klart i sängen redan, och hade borstat tänderna. Jag sov alltså inte i soffan i natt.

Idag börjar jag 8.45 så liiite sovmorgon i alla fall. Skönt att inte börja i ottan de första dagarna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s