Middag på greken

När jag slutade jobba igår så skuttade jag upp till centrum. Där mötte jag M som kikade på rea-kläder till barnbarnen.

Vi kikade lite tillsammans på rean, och M frågade vad jag behöver. Vad är det för fråga?? Behöver? Om det ska vara nåt jag behöver så kan vi gå härifrån direkt, svarade jag. Men om vi kollar så kanske jag hittar nåt jag VILLHÖVER! Fast det gjorde jag inte, så vi knatade till greken och åt middag i stället.

Satt en bra stund och babblade en hel massa! Mysigt! Jag åt i vanlig ordning bara halva portionen så resten fick jag en låda till. Så dagens middag är fixad!

Sen gick vi till mataffären, båda behövde handla lite. M hade bilen, så hon körde mig hem och gick med upp. Hon fick med sig Curatäcket. Jag hoppas hon ska sova gott med det! Vi tyckte det passade bra att hon fick det med sig nu när hon hade bilen, då det väger 9 kilo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s