Höst redan?

Fy vad det är tråkigt väder! Att det inte är sol är väl okej, men att det är så pass kallt är så tråkigt tycker jag. Jag har kofta på mig när jag jobbar. Och jag frös om benen igår när jag hade en kjol på mig, så idag får det bli långbyxor. Blä!

Efter jobbet igår så knatade jag upp till centrum för att träffa Carina. Jag kom lite tidigt så jag passade på att köpa födelsedagspresent till Storpudding. Sen mötte jag Carina och vi satte oss på ett fik med varsin latte och babblade en hel massa.

Vi har inte setts på ett bra tag, så vi hade en del att babbla om. Sen gick vi till 2 olika optikerbutiker. Jag tänkte att jag skulle hitta snygga bågar och så boka tid för synundersökning. Jag skulle behöva nya brillor. I alla fall så ville jag ha smakråd.

Men nä, alla bågar var så tråkiga eller fel på ett eller annat sätt. Eftersom jag ska ha progressiva glas så måste de vara hyfsat stora, och så vill jag ha med såna där pluppar på näsan. Vad heter de, byglar? Sadlar?

De glasögon jag har nu har inte såna, och det blir så varmt på näsan. Det är lättare att få dem att sitta bra med såna där pluppar. Men de bågar jag tycker är snygga hade inga såna.

Till slut gav vi upp. Jag får ta nya tag en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s