Flyga

Ja, som ni nog redan gissat så var gårdagskvällen rätt händelselös. Jag kollade på TV i soffan. The real houswifes of Orange county (vilka dårar, främst Kelly och Vicky) och Dr Pimple popper. Älskar det programmet!

Nu äter jag frukost och på radion var det nyss Barnmorgon med Jonas. Han pratade om att han skulle vilja kunna flyga. Då kom jag att tänka på att jag drömmer då och då att jag kan flyga. Jag liksom bara sträcker armarna framåt, uppåt och så bara lyfter jag. Jättehäftig känsla! Drömmen är alltid så verklig, jag kan liksom även nu känna hur jag gör när jag flyger, eller svävar. Hur jag gör för att höja eller sänka och svänga. Så coolt!

Hittade en så bra grej på nätet igår!

4 reaktioner på ”Flyga

  1. Tamra när hon druckit är inte klok hon heller.
    Hela gänget är knäppa på olika sätt 😂😂

    Gilla

  2. Jag simmar mig genom luften. Tar avstamp med ett litet hopp uppåt och sedan simmar jag bröstsim när jag ska ta mig fram, men jag kan ligga still och bara sväva på samma plats också. Det är lustigt att flygande (/simmande) drömmar återkommer, jag har haft dem så länge jag kan minnas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s