Full rulle

Igår efter frukosten så tog jag med boken ut på balkongen. Inte så varmt, men med byxor och tröja kunde jag sitta en stund och läsa. Det är verkligen höst redan. I år blev det då ingen indiansommar, tyvärr.

När jag suttit på balkongen ett tag så var det dags att starta jobbdatorn. På en söndag, för ovanlighetens skull! Normalt sett jobbar ju jag aldrig helg, men jag jobbade extra igår. Och det var en del att göra. Så det var full rulle!!

Klockan 18 stängde jag ner och pustade ut! Phu!

Knatade upp till centrum och handlade lite mat, och sen hem igen. Kollade på de sista 2 avsnitten av Partisan. Riktigt bra, och spännande!!

Idag måndag, och alltså jobb igen! Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s