Socialt överstimulerad

Igår tog jag jobbdatorn och satte mig i bilen och åkte in till kontoret. Jag har bara varit in 1 gång tror jag sen i mars. Och använder man inte passerkortet på länge så spärras det. Upptäckte jag, när jag skulle gå in. Så jag fick börja med att knata till receptionen och be dem fixa det.

Sen kunde jag ta mig in på kontoret! Så märkligt att vara där, men så roligt att träffa i alla fall några av kollegorna. Och så konstigt att inte få kramas när man inte setts på så länge. Men det var hur som helst kul att ses!!

Men vi konstaterade att vi vant oss av med att jobba i ett sorl. Trots att det var så få på plats mot hur det normalt är, så tyckte flera av oss att det var pladdrigt. Hemma är det ju tyst när man arbetar.

Inte nog med att jag alltså jobbade på kontoret, vi hade dessutom en AW! Bossen bjöd på bubbel och snacks, och vi satt och babblade och hade jättetrevligt ett tag! Så mysigt!

Men jag var så trött, bara gäspade fast klockan bara var 19. Så jag bröt upp och åkte hem. Kände att jag fått en stor dos av socialt umgänge ändå.

Tack Bossen för en trevlig kväll och tack för den fina presenten vi fick! Det var mycket uppskattat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s