Söndagslunk

Jag satt kvar på balkongen så länge det var sol. Blåsigt och inte tillräckligt varmt för att ha enbart bikini, men tillräckligt skönt för att kunna sitta och ändå tycka det var mysigt!

När det blev mest moln på himlen så gjorde jag mig iordning och så knatade jag upp till centrum. Fixade en 1-årspresent till Gammelfastersfina och så köpte jag söndagsbilagorna och satte mig och åt sushi.

Så gott!! Och som vanligt vackert serverat.

Sen hem och bara tog det lugnt. Igen. Läste och på kvällen kollade jag på TV. Såg en film, Tjuvheder. De tipsade om den i den ena söndagsbilagan, men den var inte jättebra. Sen bäddade jag rent i sängen och la mig.

Idag börjar jag 10.45 så jag har haft sovmorgon och ska äta frukost strax. Sen vika lite tvätt.

2 reaktioner på ”Söndagslunk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s