Bossen var lite kontaktsökande

När jag började jobba igår så öppnade jag chatten och skrev till Bossen att jag var på gång. Han svarade på en gång och bad mig börja med en grej direkt. Medan vi chattade om det så ringer min telefon. Och det är Bossen. Tydligen ville han även prata. Så vi babblade en stund oxå. Sen satte jag igång och jobbade.

Det var hyfsat lugnt igår, inte riktigt lika mycket som det var förra veckan. Det var absolut att göra, men lugnare. Skönt!

Efter jobbet grabbade jag tag i kassen med återvinning och knatade till miljöstugan. Sorterade allt i rätt kärl och sen gick jag till centrum. Där gick jag till frissan och kollade om hon hade tid för mig. Och det hade hon, så nu är jag klippt.

Sen handlade jag innan jag knatade hem igen. Då var klockan strax efter 19, så jag orkade inte ta tag i målandet av byrån. Utan det blev soffan och TV:n.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s