Batmobil? Nä, men stinkmobil!

När jag startar min bil, och fläkten går igång så STINKER det i bilen! Det luktar så vidrigt! Sist jag hade kört så öppnade jag försiktigt motorhuven för att se om det låg en död råtta där nånstans. Men jag såg inget.

I helgen frågade jag pappsen, som varit bilmekaniker, om han kunde hjälpa mig med var jag ska kolla efter eventuella döda djur. Han trodde att det skulle kunna vara ett filter i fläktsystemet som behöver bytas. Han kollade men det sitter illa till så utan tillgång till en massa verktyg så kunde han inte byta det. Så imorgon ska jag ringa verkstan, och be om en tid för att lämna in bilen.

När jag körde till och från Långtbortistan så var jag tvungen att stänga av fläkten helt, och det funkar ju inte i längden. Så otroligt äcklig lukt! Urrrk!

2 reaktioner på ”Batmobil? Nä, men stinkmobil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s