Storpudding fyller 14 idag

Mosters Pudding, bästa bästa!

Idag fyller hon 14 år. Tjejen som är klok, omtänksam, en bra vän, gillar att träna, som jämt spiller när hon äter, som har humor och som jag älskar att hänga med! I 14 år har vi haft lyckan att få ha dig i våra liv!

I lördags var det firande, så jag packade nattväskan och åkte till Långtbortistan.

Supersmarrig morotskakstårta.

Lillpudding hörde morot, och vägrade smaka. 🤪

En massa fina presenter fick hon. Av mig fick hon olika sminksaker till ögonbrynen. De blev hon glad för!

När kalaset var över så stannade jag och Svågerns bror med familj kvar. Svågern lagade, som alltid, en god middag!

Som vanligt dracks det oxå bubbel och vin… Jag hävdar bestämt att de tvingar i mig det! Det kan visserligen hända att jag ber om mer, men det är enbart för att jag är rädd att de ska bli arga annars!

Vi hade så himla kul! Systeryster, Svågernsbrorsfru och jag babblade om allt och inget. Sen när de åkt hem så satt Systeryster, Svågern och jag och babblade. Och skrattade! Jag vet inte vad det är som är så kul, men vi skrattar alltid så tårarna sprutar.

Vid 3 på morgonen ramlade vi till slut i säng. Phu! Och man kan väl säga att jag var en aning…. sliten, kan vi kalla det, igår.

Men även en sån dag skrattar vi åt allt och inget. När det var dags för lunch blev Systeryster sugen på räksallad. Och det tyckte jag oxå lät gott! Vi bestämmer oss för att det vill vi ha! -Vi åker och letar efter räksallad på byn, säger vi till familjen. Storpudding tittar på oss och säger;- Jag följer med, det här kan bli kul!

Ut till bilen, alla sätter sig. Och så… Eh, vart ska vi?? Var kan man köpa räksallad? Inte på nån pizzeria, vi vill ha färska räkor, inte såna på burk. Vi sitter nog 5 minuter i bilen innan vi ens startar. Till slut åker vi iväg, Systeryster tänker att på nåt kafé där de har lite lunch, där kan de nog ha det.

Så vi åker en stund, skuttar hoppfulla in på fiket, och tittar i montern. De har lasagne… Nähä, ingen räksallad.

Det slutar med att vi kommer hem med varsin wrap, utan en enda räka i, till lunch. Eller, jag åt en räkstubbe, eller vad de kallade det för. Så jag fick ju faktiskt räkor.

Sen hade Storpudding match med sitt fotbollslag. Så vi promenerade dit för att kolla och heja. Men Systeryster och jag frös så vi bestämde att vi går i förväg och handlar middagsmat på vägen. När vi är i affären kommer Systeryster på att hon inte har några hemnycklar. Så hon ringer Svågern och ber honom skicka hem Lillpudding med nycklar.

När vi nästan är hemma kommer Lillpudding susandes på sin elsparkcykel. Så bra! -Hej mamma, får jag nyckeln, är det första han säger. Vi bara stirrar på gossen!! -Du ska ju ge mig nyckeln, säger Systeryster. -Va?? Ja, du skulle ju komma hem för att jag inte har nån nyckel, säger hon. Meh, åååhh, säger han och får åka tillbaka.

Vi undrar lite hur 17 det där gick till… Då ringer Svågern, det visar sig att han inte fått tag på Lillpudding, för han hade redan åkt hem. Innan han fick veta att han skulle åka hem med nyckeln till oss.

Ja, det blev en del skratt åt det oxå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s