Förföljd av lukter

Det är inte bara min bil som luktar illa…. I mitt trapphus så luktar det ofta avlopp. Det kommer ifrån en golvbrunn i källaren, har vi grannar märkt. Så i källaren luktar det oftast… Ja, typ bajs. Eller äckligt avlopp. Och då och då är lukten alltså så stark att det luktar i hela trapphuset. Varje gång då så felanmäler jag till värden. Och nån gång så sa en i personalen att det är för att man skulle ha behövt byta med av ”rören” (vad heter det??) som går ut från huset. Det är stambytt, men bara i själva fastigheten, tydligen.

Då och då kommer så klart samma äckliga lukt ur mina avlopp i lägenheten. Till exempel så luktar det illa i hela köket varje gång jag startar diskmaskinen. Och ibland när jag kommer hem så luktar det superilla när jag öppnar ytterdörren. Då kommer det från badrummet.

Sist det luktade illa var förra veckan och jag felanmälde. Igen.. Och fick besked att bovärden kommer. Det är idag, mellan 9 och 11 han ska dyka upp, nån gång. Luktar det illa idag?? Nä! Så klart inte!

2 reaktioner på ”Förföljd av lukter

 1. Har samma problem i min källare ibland men vet då att det räcker med att hälla i ett par hinkar
  vatten i avloppen och då försvinner lukten. Antar att avloppet blir torrlagt när det inte är
  använt.

  Gilla

  1. Ja, en av grannarna brukar gå ner och hålla vatten i golvbrunnen i källaren. Men mina avlopp i lägenheten används ju dagligen, och ändå luktar det ibland.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s