Med livet som insats

Innan jobbet i morse så körde jag bilen till verkstan. De skulle antingen plocka bort eventuella döda och i så fall även ruttna djur eller rengöra/byta ett filter i fläktsystemet. Så sen tog jag en rask promenad hemåt. Men, efter bara en liten bit så var gångvägen avstängd. Och ingen alternativ väg fanns. Jaha ja… Hur gör jag nu?? Till slut skuttade jag ut till mittrefugen och gick på den, men så tog den slut. Va f*n då!? Inte mycket att välja på så jag fick lov att gå i vägrenen. Bilar susade förbi oroväckande nära!

En bil med en ung man stannade och erbjöd mig skjuts. Jättesnällt, men då var jag nästan framme vid där gångvägen fanns igen, så jag avböjde. Jag skulle ju kunnat hamna ur askan i elden, om man sätter sig i en bil med en främmande man…

Hann hem strax innan det var dags att börja jobba, och så på eftermiddagen ringde de och sa att bilen var klar. De hade inte hittat nån död råtta, så de hade rengjort filtret och nån mer pryl. -Men det var lite konstigt, sa mecken. Mmm, det tycker jag med, för att ett smutsigt filter kan stinka ruttet övergår mitt förstånd!

I alla fall så funderade jag på hur jag skulle ta mig till verkstan nu. Kändes inte som en så bra idé att gå på mittrefuger och vägrenar en gång till. Så för första gången så använde jag mig av uber-appen som jag laddade ner för ett bra tag sen. Så smidigt!

Jag vågade knappt andas när jag startade och fläkten satte igång. Men, under över alla under! Ingen stank!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s