Teknikstrul och myshelg

I fredags startade jag upp jobbdatorn strax före 7.45. Den var superseg, så efter en stund startade jag om den. Blev inte direkt bättre, men jag började i alla fall jobba. Men så plötsligt sa den att den inte hade nåt nät. Va f*n då??

Försökte få den att koppla upp mot mitt wifi igen, och den hittade det, det stod att den kopplar upp, och sen att den inte hittade nåt wifi.

Ringde supporten, men hon kunde inte koppla upp sig mot min dator. Så till slut sa hon att jag måste lämna in datorn på IT-supporten. Jaha, in till kontoret alltså. Hur ser jag ut? Frisyren kan duga, men jag måste byta kläder. Och packa helgväska, för jag ska till Långtbortistan efter jobbet.

Sen in med allt i bilen och iväg. På supporten hittar min dator wifi direkt. Så j*via klart! Men en uppdatering behövde göras så han behöll min dator och så fick jag en lånedator. Så efter en del micklande med den så kunde jag knata upp på kontoret och jobba den del som var kvar på dagen. Min egen dator ska jag hämta på tisdag. Och då hoppas jag att den kan hitta mitt wifi igen! Suck…

Efter jobbet åkte jag hem till Lillpudding. Storpudding sov hos en kompis och Systeryster och svågern var borta över natten. Så han och jag hade egen myskväll. Vi åt sushi, och så köpte vi med godis hem. Kollade på en film, Drottningens corgi, som var riktigt kul!

På lördagsmorgon hade gossen match.

Så jag var så klart med. Systeryster och Svågern kom oxå dit, och Pappsen och Svågerns pappa kom båda och hejade. Tyvärr räckte inte vårt hejande till vinst, de förlorade med 1-2. Men de kämpade väl!

Jag som inte kan ett smack om fotboll, eller nån annan sport för den delen, om uppenbarligen med en del kul kommentarer, för Systeryster skrattade knäskålarna ur led mellan varven. Så jag sa att jag kanske har en framtid som sportkommentator? -Mm, folk kommer inte ens veta vilken sport det handlar om, sa Systeryster. 🤣 Kan ju bli sjukt kul, tänker jag!

Jag tänker oxå att vi skulle kunna ha vår egen reality show. Vi kommer ju utklassa Wahlgrens värld efter första säsongen! -Vi har ju i alla fall 1 intelligent person i vår familj, sa jag. -Vem då, säger Storpudding skeptiskt. -Du, säger Systeryster och jag samtidigt. Hon har ju stort A i typ alla ämnen.. Men där var hon ju inte så listig…

Igår var vi på Ikea och planerade ihop en garderob till Storpudding. Och jag köpte en golvlampa. Ska snickra ihop den sen och visa.

Sen på kvällen kom kompisar till dem över. -Vad fräsch och fit du är, säger Jossan till mig när hon kommer. Alltså, den där PT-timmen gjorde visst susen!! Ska nog ta en till om ett halvår eller så.

Nu är jag hemma igen. Sitter, i bara bikini, på balkongen!! Underbart, det är så skönt!! ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s