Fortsatt småpiff

Nu är jag ju rädd om färgen på den nymålade byrån, så jag vill inte slänga ifrån mig saker på den när jag kommer hem. Då kom kan på att jag kan ha ett fat på den, där jag kan lägga ifrån mig pryttlar utan att färgen skadas!

Rotade rätt på det fina fatet som Anita köpte med sig från Sydafrika! Så fint!

Och så satte jag en färgglad kudde i läshörnan.

Nu är jag ännu nöjdare! 😊

På lunchen satt jag på balkongen och åt. Så skönt idag med! Skulle jag inte ha jobbat så skulle jag suttit kvar, och klätt av mig lite.

4 reaktioner på ”Fortsatt småpiff

  1. Det blev så fint! Ett litet tips, som du kanske redan vet. Jag sätter alltid möbeltassar under blomkrukor, skålar, ljusstakar m.m. Dom finns i så mycket olika storlekar. Innan jag gjorde det så blev det många onödiga märken på möblerna. Ha en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s