Måndag igen

Vilken helg jag haft! Så mysigt att hänga med Puddingarna, Systerster och Svågern. Och träffa Pappsen en stund! Och så sol och värme, dessutom! Kan inte vara så mycket bättre!

På kvällen igår bara slöade jag, kollade på TV och kikade på ”nya” läshörnan med fåtöljen och nya lampan och kände mig nöjd!

På TV såg jag bland annat Poirot. Inte min favorit av Agatha Christies historier, men jag gillar miljöerna om inte annat. Och kläderna. Men att han hela tiden pratar om sig själv i tredje person är så töntigt och irriterande!

Idag börjar jag jobba 9.45, och jag är lite spänd på om jag ska lyckas få lånedatorn att hitta mitt wifi här hemma… Jag hoppas verkligen det! För att inte tala om vad jag hoppas på att min dator, som jag ska få tillbaka imorgon när jag åker in till kontoret, ska funka hemma igen!

Ha en fin måndag, finingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s