Först inte så farligt…

….men framåt dagen tar det i! Och jag behövde upp till centrum för mjölken var slut. Och så skulle jag hämta ut ett paket. Men när jag har så ont så vill jag bara hem. Så självklart glömde jag helt bort att hämta paketet! Suck. Nåja, jag ska ju upp dit igen imorgon, när jag ska till tandläkaren, får försöka komma ihåg det då. Känns bättre att gå till min vanliga tandläkare, som har mina journaler och kan se historiken.

2 reaktioner på ”Först inte så farligt…

  1. Stackare! Att ha tandvärk är verkligen inte roligt men skönt ändå att gå till sin vanliga tandläkare, det föredrar jag också om det finns möjlighet.
    Lycka till i morgon!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s