Overkligt

Känns konstigt att jag ska gå iväg snart och dra ut en tand. Alltså, att ha en glugg i munnen. Det hade man som barn, och jag hade nog inte trott att det skulle hända igen.

Jag har opererat bort 2 visdomständer i underkäken. De kom upp snett, så de gick inte att bara dra ut utan de var tvungna att operera lite för att få bort dem. Men visdomständerna, dem nästan ”ska” man ju ta bort. Det känns inte lika konstigt, som att dra bort en vanlig tand.

I alla fall så har jag haft mindre ont. Tandläkaren tipsade om att jag skulle ta både 2 st 500 mg Panodil och 1 st 400 mg Ipren. Så dels tar det bort smärtan nästan helt plus att det håller i sig längre. Så himla skönt! Så i natt sov jag i ca 7 timmar innan jag vaknade och hade ont. Så upp och tog nya piller och sen somnade jag om. Det känns i alla fall bra! Men, jag kan fortfarande inte tugga, eller sätta ihop under- och överkäke. Då gör det ont, minst sagt, oavsett piller! Så jag surplar soppa och kaffe med mjölk. Konstigt nog är jag inte hungrig. Men sugen… Igår blev jag jättesugen på grillat kött, pommes och sås. Och salta chips! Chips blev jag så himla sugen på när jag såg en bild på en påse! Ja, ja, det är ju inte hela världen att inte kunna äta på några dagar. Snart kan jag det igen, men först måste väl tandköttet läka, där tanden suttit. Hua, jag kan liksom redan känna hur konstigt det kommer kännas med tungan där tanden suttit.

M var så gullig igår när jag talade om att jag ska tillbaka idag för att dra ut tanden. -Hur dags ska du vara där, frågade hon? Jag talade om det och då svarade hon att hon står utanför med bilen så att jag får skjuts hem. Gulle!!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s