Gammelfastersfina

Idag fyller Gammelfastersfina 1 år!

Det här året har gått galet fort, jag tycker nyss hon föddes.

Igår firade vi sötnosen. Och jag passade på att ge en present som även stödde barn som far illa. Jag köpte halsbandet Lilla hjärtat, där en del av pengarna går till föreningen som Esmeraldas mamma (den mamma där hon levde det mesta av sitt liv, och där hon hade det bra) startat.

Hon fick så mycket fint!

Och vi fick gofika!

Födelsedagsbarnet tyckte det var jättegott!

Men hon trodde nog att vi allihop blivit helt knäppa när vi ställde oss upp och sjöng.

2 reaktioner på ”Gammelfastersfina

  1. Jag tycker att din present var så fin på alla sätt❤️ Så omtänksam och väl vald present! Tack för det. Jag visste inte att de fina smycket fanns. Nu vet jag och alla mina vänner och deras vänner..Tack vare dig så blir det ringar på vattnet! Tack❤️

    Gilla

    1. Å, så bra!! 😍❤ Och min brorsdotter tyckte både själva smycket var jättefint och att det var en bra sak att stödja. Så det var väldigt lyckat!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s