Stillasittande med kontorsjobb??

Inte direkt… Idag har jag klättrat upp och ner på en stege 4-5 gånger, krupit in under ett bord lika många gånger, burit ut skärmar, datorn, tangentbord och mousetrapper till vardagsrummet, släpat ut skrivbordet till vardagsrummet och sen tillbaks med allt igen.

Varför då, undrar ju ni då. Jo, det ska jag berätta.

Började 7.45 och allt gick så bra så. Massor att besvara på sociala medier, så jag skrev så fingrarna blödde.

Sen lunch på balkongen.

In och fortsatte jobba. Tills… inget nätåtkomst. Inget wifi. Men va f*n då?!?!? Kollar mobilen, jo då där finns wifi. Hämtar privata datorn som oxå har wifi. Men, jag ser att när den kommer in på kontoret så sjunker staplarna. Tar loss jobbdatorn ur dockan och tar med den ut i vardagsrummet. Japp, nu har den wifi minsann. Jaha ja…

Skickar ett mess till Bossen och talar om att jag ska möblera om för att få wifi. Och börjar slita ur kontakter och släpa möbler. Då ringer Bossen och frågar vad som händer. Så jag talar om det. Han är en listig man, och vet hur oteknisk jag är. Så han ber mig fota vad der där skåpet med alla kablar som har med internet att göra nu heter. Så med hjälp av ett antal foton och mig klättrandes och krypandes och rotandes efter en internet sladd som låg längst in i ett skåp under en miljon saker som jag fick slänga ut på golvet, så lyckades han hjälpa mig per högtalartelefon att få datorn uppkopplad mot internet igen! Så då kunde jag släpa in allt i lilla rummet/kontoret igen, koppla ihop alla delar och få igång allt igen. Och plocka in alla miljoner saker i skåpet igen. Phu!!

Jag var helt svettig när jag väl kunde börja jobba igen. Men så nöjd med att vi lyckades få till det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s