Fira

Efter jobbet igår hoppade jag i gummistövlarna och drog på mig regnkappan och så knatade jag till centrum och tunnelbanan.. Jag åkte hem till Anita och Håkan, och även Nästanguddottern var där. Anita fyllde år förra veckan, och igår fick hon sin present av mig. Smycken, det var poppis! Ett armband och örhängen.

Håkan bjöd på högrevsburgare, som var SÅ goda!!! Så smarrig dressing hade han gjort till, så vi var väldigt nöjda med middagen!

Tyvärr mådde Anita inte riktigt bra (inget som på något sätt har med Covid att göra!!) så hon la sig direkt efter middagen. Men Nästanguddottern och jag fikade och åt lite äppelkaka som Håkan bjöd på. Mmmm! Så mysigt att träffas och babbla lite!

Nu ska jag messa Anita och puscha henne att ringa sin läkare…

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s