Jobbelijobb

Normalt sett jobbar ju inte jag helger. Men ibland när det är nåt särskilt så jobbar jag extra. Och igår var en sån dag. Så mellan klockan 10 och 18 jobbade jag igår. Och när klockan närmade sig 18 insåg jag att jag inte ens tagit rast…

Jag bara gick ifrån och hämtade nåt att äta eller dricka då och då, sen tillbaka till skrivbordet och fortsatte jobba samtidigt som jag åt.

Så det var ganska skönt att lämna skrivbordet klockan 18! Då rev jag ur lakanen ur Systerysters och Svågerns säng och kastade in det i tvättmaskinen, och så en snabbis till centrum för att köpa mjölk. Sen var det platt fall i soffan resten av kvällen.

Jo, just det… Alla namn i mina kontakter försvann i helgen. Bara en massa telefonnummer fanns kvar. Eeehhh… Jaha? Så det pulade jag med, satt och läste sms för att lista ut vem som hade det numret. Enbart 3 nummer fick jag sms:a och fråga vem det var i andra änden. 🙂 Och 1 av dem hade inte mig heller i sina kontakter så det var helförvirrat i båda ändar innan vi rett ut det! Ha ha ha!

Nu är det dags för jobb igen snart, men idag tänker jag ta rast!

12 reaktioner på ”Jobbelijobb

   1. Generellt så går man in under inställningar o konton o kollar att du har ett googlekonto kopplat till telefonen. Steg 2 är att gå in på inställningar o klicka på säkerhetskopiering o se vilka alternativ som finns. Då ska du välja Google o där nånstans hittar man vad som säkerhetskopieras som tex kontakter, foton osv.

    Gilla

 1. I min jobblur som är en Samsung s8 är det inställningar > konton och säkerhetskopiering > här ser du under Säkerhetskopierungskonto om det står Samsung cloud eller din gmailadress

  Gillad av 1 person

   1. Ingen orsak. Jag jobbar i telekombranschen även om jag inte jobbar med just mobiltelefoner men även jag har tappat bort 250 kontakter pga ingen backup så jag lärde mig den hårda vägen 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s