Inget, nada, nothing

Igår när jag slutade jobba klockan 16 så satte jag ingång med…. INGENTING! Jag var så trött och hade noll inspiration till att ta tag i nåt överhuvudtaget! Så jag åt, läste, låg i soffan och kollade på TV.

Och så spelade världshistoriens sämsta omgång av Worldfeud med Carina. Jag får inte till ett enda ord med mer än typ 5 poäng!!

Sen messade Systeryster och berättade att de längtat hem så nu var de hemma igen. Och då ska man veta att de bott borta sen i mitten av förra veckan p.g.a. att de har hantverkare hemma som gjuter nytt betonggolv på undervåningen. Hela undervåningen. Så de kan överhuvudtaget inte gå nånstans på undervåningen. Där ytterdörren alltså är. Och köket.

Så de ställde en stege mot huset, klättrade (med resväskorna!) upp till taket på utbyggnaden, klättrade in genom fönstret till Storpuddings rum och så var de inne! Jag ifrågasatte varför detta inte filmades!? Visst hade vi velat se det här?? Tydligen så klättrade Svågern senare ut igen och åkte och köpte pizza som han sen klättrade in med till familjen. Idag ska hela familjen, utom Systeryster som jobbar hemma, ge sig iväg ut. Ut genom fönstret, ut på taket och sen ner för stegen. Jag hoppas verkligen Systeryster filmar idag i alla fall! I eftermiddag, tror jag det är, så ska de få börja använda nedervåningen igen. Så då ska alla möbler ner eller in, beroende på om de nu står i trädgården eller är på övervåningen. Kyl, frys, köksö, ALLT är undanplockat! Phu, jag blir trött bara av tanken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s