7 år sedan

Idag firar jag 7 år sedan jag gjorde min Gastric Bypass! Tjohooo! 7 år!! Så konstigt, det känns både som nyss och som jäääättelänge sen! Det känns som väldigt avlägset att jag var så där stor. Som jag var….

Hittar ingen bild som visar det, men sök på inlägg från över 7 år sedan, om ni vill se.

Skam den som ger sig! Här kommer bilder;

7 reaktioner på ”7 år sedan

  1. Bra gjort! Du skrev även förut att du föreläser/ berättar om din resa för personer som ska opereras. Det tycker jag är toppen och det är säkert väldigt uppskattat❤️ Minns du att jag rådfrågade dig när min dotter skulle opereras? Jag var så jävla nervös, inte min dotter 😂😂 Du var ett jättestort stöd och svarade så bra på mina frågor. Jag uppskattade verkligen det. Du har gjort det så bra! Många tror nog att bara operationen löser allt direkt. Men jag vet att personen själv verkligen behöver ändra sin livsstil m.m. All beundran till dig! Min dotter mår toppen! Kram Lena

    Gilla

  2. Tack❤️ Men, det jag framförallt menade var ju att DU ska vara stolt över vad Du åstadkommit!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s