Tog tag i saker

Igår när jag slutade jobba, kl 16, så tog jag tag i att återställa mitt hem efter helgen. Fast först rev jag ur sängkläderna i min säng och la i tvättmaskinen.

Sen ur med luften i madrassen, vek ihop den och la undan den. Ur med lakanen ur extrasängen och knuffade in den under min säng igen. In med alla extra täcken och kuddar i skåpen. La en del av dem i en vacuumpåse så fram med dammsugaren och tömde påsen på luft. Och sen dammsög jag när den ändå var framme.

Jag ställde en av växterna i hallen för att kunna ha extrabordet i vardagsrummet när vi var många i helgen. Och jag låter den stå kvar där, det är ganska ljust i det hörnet, så den kan nog trivas där.

Bordet fällde jag ihop igen och ställde undan, så jag ställde en ljusstake och korgstolen där nu. Kul att göra små förändringar!

Resten av kvällen slöade jag i soffan. Läste först och sen kollade jag på TV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s