Min M

När jag slutade jobba klockan 16 så skuttade jag snabbt upp till centrum, där jag mötte M. Hon har svart bälte i rea! Inne på KappAhl såg hon att det var 20% extra på reapriset för medlemmar. Och det är vi. Hoppsan, hittade en skön klänning för 82 kronor! Först var det 50% rea, och sen alltså 20% på det! Tackar!!

Jättefin på, lite insvängd midja, och ärmarna nästan ner till armbågen.

Sen in en sväng på Cubus, skulle kolla på deras strumpor i viskos. Men dels var de inte i ”rätt” viskos, och sen var storleken heeelt fel. 36-41 Redan 36 kan vara lite för stort för mig, men ända till 41??? Nä, det blev inga strumpor!

In på Indiska, och där var det 30% på reapriset för medlemmar! Hoppsan! Hittade en fin kofta, en blå. Jag älskar ju koftor, men har inte haft just en blå innan. Den här var rätt vanlig, men hade en fin kant vid knapphålen. Och för 130 kronor var det taget!

Går fasiken inte att få koftskrället att hänga snyggt på galgen!

Sen vågade vi oss inte in i fler affärer utan vi gick och åt middag i stället. Satt och åt och babblade om högt och lågt ett bra tag. Mysigt!

När vi skiljdes åt så knatade jag hem igen. La mig i soffan och kollade på TV. Det var så mysigt att komma ut en stund och umgås med M!! Min M!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s