Hann med

Jag började sent igår, 15.15, så jag sussade gott till ca 9. Så skönt att slippa ställa klockan! Sen satte jag på en maskin med tvätt som fick gå medan jag åt frukost.

Satt länge med frukosten och scrollade av bloggar och Facebook. Sen vek jag tvätt och tog hand om lite smått här hemma. Satt en stund och läste i lugn och ro oxå. Sitter ofta i den vita fåtöljen när jag vill läsa sen jag ställde den i hörnan. Så konstigt, jag satt sällan i den förut, men nu älskar jag läshörnan!

Tvättade en maskin till, och lagade en smarrig omelett med potatis och salladslök i. Den blev verkligen bra, lyckades få den tjock och fin! Eller hög, kanske man ska säga. Ha ha ha!

Sen var det dags att börja jobba. Jag skulle ha ett samtal med Bossen direkt när jag började så jag skrev till honom i chatten för att fråga om vi skulle ha det via skype eller hur han tänkt. Han svarade skype, och gav mig inloggningen, men den inloggningen var till ett helt annat möte. Det visade sig att det var kö på telefonen och han hade bestämt att skjuta på vårt samtal. Men det hade han inte berättat för mig… Det blev en aning förvirrat innan vi hade rett ut det! Och det var alltså inte jag som var virrig! Den här gången…. He he! I alla fall så var det alltså bara att hoppa in på telefonen och prata med våra kunder. Det var kö fram till 18.30 cirka men sen lugnade det ner sig. Då hann jag gå in och besvara frågor och kommentarer på Sociala Medier oxå.

Vid 17 skrev Systeryster och skålade och upplyste mig om att det var Champagnens dag igår. Jag sa att jag jobbade, men när jag hade slutat så rotade jag fram den öppnade flaska som var kvar sen förra helgen. Och tamejtusan, det var bubblor kvar!

Så jag tog en slurk! Men den var inte lika god som förra helgen, så det blev inte ens att jag drack ur glaset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s