Phu!

Vilket jobb att spela in reklamfilm!! Det var verkligen full rulle, och de mest oväntade situationer som uppstod som vi ändå löste. Det var verkligen kul att vara med och få hjälpa till med både det ena och det andra. Bossen hade sagt att vi skulle vara med fram till lunch, äta långlunch ihop och sen fick vi resten av dagen ledigt. Men vi 3 som var med stannade kvar även efter lunch. Ingen av oss ville missa något.

När jag väl kom hem så var jag heeeelt slut! Jag la mig i soffan och kollade på TV och tänkte att jag skulle kvickna till. Det gjorde jag inte… Så till slut flyttade jag in i sängen och kollade en stund på TV där, men redan klockan 22 så kände jag att ögonen klippte. Så jag släckte och somnade på stört! Har sussat gott heeela natten, bara vaknat till som hastigast nån gång, men somnat om direkt igen.

Nu har jag ätit frulle och ska snart sätta igång och jobba. Idag ska jag jobba med mina vanliga arbetsuppgifter på mitt hemmakontor.

2 reaktioner på ”Phu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s