Myshelg som mommo

Nu är soffan säkrad mot kladdiga små barnhänder.

För nu har Korven kommit, och ska vara hos mig i helgen!

Vi har ätit pasta med korv-och haloumisås. Mumsigt.

Jag tog fram lite leksaker, så kontoret är nu lekrum.

Nu sitter vi och ser på Bolibompa och Korven har fått en tablettask. Vi har fredagsmys!

8 reaktioner på ”Myshelg som mommo

 1. Jag hade också fredagsmys i soffan med barnbarn igår. Fast nuförtiden har jag det för jämnan eftersom den lilla treåringen flyttat hem till mig på heltid. Det går bättre än vad jag föreställt mig att gå från oceaner av egentid till ”heltidsförälder”

  Gilla

  1. Oj, det måste ändå varit en omställning? Vill du berätta hur det kommer sig? Bor föräldrarna oxå med dig, eller bara barnbarnet.
   Mysigt oavsett orsak, att få rå om barnbarnet!

   Gilla

   1. Det fick bli så när hennes mamma (pappan träffar henne några timmar i månaden) inte klarar det nu pga psykisk ohälsa. Så nu har jag på detta vis skapat utrymme för barnbarnets trygghet o lugn o rutiner o skapat utrymme för hennes mamma (min dotter) att en gång för alla gå till botten med sina problem. Det var väl inte riktigt så här vi såg livet framåt någon av oss men ja vad gör man. Jag är ju den person som är barnbarnet närmast efter hennes mamma. Jag var med när hon föddes samt fick pappadagarna. Skönt att vi kunde lösa det här inom familjen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s