Äppelpannkaka

Korven är en positivt lagd person. Jag talade om att vi skulle äta en tjockpannkaka med äppelbitar med kanel i. -Å, det älskar jag, säger ungsudden! -Jag har inte ätit det nån gång.

Men hon hade rätt, hon tyckte det var gott!

Hon stökade runt med alla leksaker och så kollade hon på Bulibumba.

Vid 8 så frågade jag om hon var trött, om jag skulle fixa välling så kunde vi läsa godnattsaga. -Nä, jag är inte trött. Okej, du kan vara uppe ett tag till, sa jag.

10 minuter senare satt hon väldigt ihopsjunket bredvid mig…. Lillplutta! Hon vaknade dock när jag lyfte in henne i sängen, så det blev välling och saga och sen somnade hon om igen. Och sussade gott ända till 8 i morse. Eller ja, klockan var ju 7 nu med vintertid. Helt okej, ändå! En nöjd mommo som inte behövde studsa upp i ottan. Och om man dessutom vaknar av att nån puttar försiktigt på en, och man tittar upp i ett stort leende, då är det ju helt okej att vakna. Lilla gullhöna! 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s