Bra måndag

Igår började jag jobba 14. Så skönt! Så jag sussade till 9, och en frukost i lugn och ro.

Efter frukosten knatade jag till centrum. Var in i en optikerbutik och kollade på några bågar. Tänkte försöka mig på några i en helt annan stil än de jag har. Kanske…. Men kunde så klart inte bestämma mig. Får kolla vidare!

Sen handlade jag och när jag var på väg hemåt genom centrum så får jag syn på Faster och Farbror! Blev så glad, och jagade efter dem!! Men ååå, vad det är jobbigt att inte kunna kramas!! Vi stod i alla fall och babblade en stund. Kändes så bra att ses!

Hemma igen så småfixade jag lite och sen satt jag och läste en stund, och så åt jag lunch innan det var dags att börja jobba.

Svarade i telefonen hela passet. Bara en massa trevliga kunder som ringde! Så det var trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s