Ut på tur

Framåt kvällen messade Dr Gudsonen att han och Gudsonenssambo var på väg för att lämna tillbaka bilen. Så jag pallrade mig upp ur soffan och gick ut. Eftersom det var mörkt och ruggigt så sa jag att jag kör hem er. Tyckte de kunde slippa promenad och tunnelbana.

Så jag hoppar in i bilen. Och ser rätt in i ratten. Som jag knappt når fram till.

Dr Gudsonen, som är nästan 2 meter, hade kört och sänkt och flyttat bak sätet. Kändes som att jag satt på golvet! I baksätet. Hahaha!!

När jag väl fått ordning på stolen så att jag både nådde fram till ratt och pedaler, och såg ut genom vindrutan, så kunde vi åka iväg. Mysigt att hinna babbla en stund med dem. De är så goa båda 2!

De hade varit på Anitas brygga över dagen för att tillsammans med resten av familjen stänga för vintern. Förra året var jag med ut, och jag minns hur vi slet. Kånkade utemöbler till förråd, bar upp kanoter för helvetesbacken, packa båt med en miljard saker som skulle slängas eller med hem och gud vet allt!

Så mitt bidrag i år kändes onekligen mer vilsamt; att låna ut bilen! Hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s