Vått lakan

När jag gick upp i morse så drog jag ur sängkläderna och stoppade i tvättmaskinen. Och så hällde jag ut bikarbonat på hela bäddmadrassen. Det ska visst vara ett bra sätt att göra ren den på. Så ska det ligga där i några timmar och sen dammsuger man hela madrassen. Då ska den vara fräsch! Så jag hoppade det stämmer!

Kollade ut, och såg att det var grått och trist. Men det regnade ju i alla fall inte, så jag tänkte att jag tar en promenad innan jag går och handlar. Tog med kassarna som skulle till miljöstugan och så på med jackan och gympadojjorna. Öppnar porten och det känns som att gå rakt in i ett plaskblött lakan med ansiktet!

Det regnar visst, men så där små droppar så det inte syns. Men det känns!

Så när jag sorterat allt i miljöstugan kan jag säga att det inte blev nån promenad. Jag knatade direkt till centrum och hem igen! Blä!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s