Jag ljög

När jag var på väg mot centrum tidigare så kom jag på att jag faktiskt var och handlade även i söndags. Så jag råkade ljuga lite i mitt förra inlägg.

Jag kom lite innan Carina kom, så jag passade på att vanka runt lite. Skönt ute idag! Och så skönt att röra på mig i sakta mak i stället för att bara stå still. Vi kikade in genom fönstret till fiket vi brukar gå till, och det var bara några få gäster, så vi vågade oss in.

Tog varsin latte och kaka och satt och skvallrade om allt möjligt. Så mysigt att ses och sitta och babbla en stund.

När vi skiljdes åt så knatade jag till apoteket och sen mataffären. Sen hem. Babblade med Nettis i telefonen samtidigt som jag hackade grönsaker och blandade en fildressing. Och så babblade jag med Gunvor. Tur att man åtminstone kan prata i telefonen med vännerna!

Nu är det snart dags att börja jobba. Ha det bra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s