Ny serie

Igår började jag titta på en ny serie på Viaplay, Den som dräper-Mörkret.

Det är en dansk serie, och den är riktigt bra! Jag tycker om danska och norska filmer och serier. Den kvinnliga skådisen känner jag igen, och minns som bolagsjurist i en annan serie jag sett (men minns inte namnet på den…). Tycker att jag känner igen även den manliga skådisen, men honom kan jag inte placera. Det är i alla fall bra skådisar, allihop och bra och spännande handling. Så den kan jag rekommendera!

2 reaktioner på ”Ny serie

 1. Hej! Har du sett org serien? Den är så bra!
  Ska tydligen med finnas på viaplay. Så mkt bättre än den du tittar på. Tycker jag!.
  Tips!

  KriminaldramaThriller2011HD15 år

  1. Liket i skogen
  När kvarlevorna av fyra unga kvinnor hittas begravda i en skog dras detektiven Katrine Ries Jensen och psykiatrikern Thomas Schaeffer, in i en livsfarlig jakt efter Danmarks första seriemördare.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s