Bloggen

Hur 17 jag än gör så nekas jag att logga in på bloggen från datorn!! Helt sjukt! Än kommer jag in via mobilen, men min mobil är gammal och börjar bete sig märkligt mellan varven. Så igår beställde jag en ny. Tänk om jag inte kan komma in på bloggen alls med ny mobil?? Hjälp….

Ja, ja, över till nya mobilen. Nu har jag en Samsung som jag är sjukt nöjd med! Så jag var helt inne på en ny Samsung. Tittade länge och dreglande på den modellen med dubbel skärm, som går att fälla ihop. Så cool!! Men oxå så dyr… Nettis försökte få mig att absolut välja den, men även hon gav sig när hon hörde priset, drygt 20 000 pengar. Det skulle bli över 1 000 i månaden med mitt abonnemang. Nä lite väl.

Då visade säljaren mig sin egen mobil. En Samsung, trodde jag. Men icke, det var en Xiaomi. Va, har ni aldrig hört talas om de mobilerna?? Nä, inte jag heller. Men tydligen är de snäppet bättre än Samsung, men billigare! Jag har verkligen noll koll, men tänker att dels om en säljare föreslår en billigare produkt så måste den vara bra. Och dels blev Nettis imponerad. Så why not, liksom?

Den var en beställningsvara, så det tar ett litet tag innan jag får hem den. Sen har Nettis lite att göra. För det blir hon som får hjälpa sin gamla extra-mamma att få över allting från den gamla mobilen! He he!!

13 reaktioner på ”Bloggen

  1. Det ska bli spännande att höra vad du tycker om den. Har en Samsung som sjunger på sista versen och har hela tiden tänkt att det ska bli en ny Samsung.

    Gilla

  2. Jag hade tänkt att kille fått en sån mobil av det företaget och så får han extrabetalt för varje telefon han lyckas sälja. Men det är jag det :))

    Gilla

Lämna en kommentar