Fixa balkongen

Idag måste jag vinterfixa balkongen, vare sig det är blött eller inte. Det har regnat inatt, men just nu regnar det i alla fall inte. Tänker att jag nog ska plantera några skott oxå. Fixa lite hemma, helt enkelt.

Sen ska jag hämta ut paket. Min nya lur har kommit!! Ska ta med den hem till Nettis, som ska hjälpa mig få igång den. Yeeeiiii! Så spännande!

Kvällen igår spenderades i soffan. Men det kändes nästan som att jag svävade strax ovanför. Var, och ÄR, så himla glad och stolt över det fina berömmet jag fick igår i månadsbrevet! Fick så många fina kommentarer från kollegor igår att jag blir alldeles rörd!

Nehej, dags att ta tag i bestyren så det blir nåt gjort idag. Ha en bra lördag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s