2 par nya glasögon

Jag skaffade ju nya glasögon både ”vanliga” och terminalglas.

Och de vanliga har ni sett, men hör kommer en bild där frisyren är något bättre.

Jag trivs så bra i dem!!

Skulle dock vilja gå och klippa mig, men det känns onödigt just nu. Mitt i andra vågen av smittan, och jag träffar ju knappt folk ändå. Så ni får stå ut med en vildvuxen jag! 😉

Och så här ser brillorna ut som jag har framför datorn när jag jobbar.

Lite 50-tal över dem, tycker jag.

Nu har jag varit upp till centrum en sväng. Var in på en second handbutik och kollade efter tallrikar, men de hade inga jag fastnade för. Trodde det skulle vara lite folk i butikerna en måndag mitt på dagen. Det var det inte… Så jag struntade att gå in i de flesta butiker. Men det var nästan tomt i några, så där smet jag in och kikade lite. Så mest var jag alltså utomhus, så det är skönt att det inte är så kallt!

Men jag köpte inget mer än en julklapp. Trist att jag inte hittade tallrikar. De jag har börjar bli så fula, såna där grå streck/märken på hela och en och annan flisa som gått. Testade ett husmorstips jag såg på nätet, och blötte tallriken, tog en klick tandkräm och en mjuk trasa och gned hela tallriken. Och basket mig så försvann allt det gråa! Och porslinet vart helt blankt. Dessvärre så blev det direkt nya gråa märken så fort jag åt på den…

2 reaktioner på ”2 par nya glasögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s