TV

Jaha, när jag hade hämtat paketet i centrum igår så knatade jag hem igen. Och föga förvånande så kollade jag på TV. Ett avsnitt av My feet are killing me och nog 17 var det en nagel som skulle bort igen. AJ!! Och senare så kollade jag även på Doc Martin. En brittisk serie om en läkare i en liten by i Cornwall. Och han är inte riktigt som alla andra, kan man väl säga… Duktig läkare verkligen, men han har noll och inga sociala skills. Alls! Den är så bra, så det synd att den går så sent!

Nu är det strax dags att börja jobba igen, och planen är att ha ljus tända idag oxå! Det var dels så mysigt, och så tyckte jag att det blev lite varmare. Det kan bli rätt kyligt annars att sitta still hela dagen. Jag brukar ha torgvantar på mig, men igår behövde jag inte det. Kanske det var ljusen?

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s