Lucia

3:e advent och Lucia idag. Julen närmar sig snabbt, även om vädret mer påminner om höstrusk.

Tog äntligen tag i att köpa nya vindrutetorkare igår. De brukar ju alltid hjälpa till med att byta dem på macken. Men när jag frågade kille så sa han att han inte var bra på det. -Kan du byta torkarblad, frågade han sin kollega. Som sa att hon inte kunde just det märket. Ehh, jaha, men de sålde bara det märket?!!

Ja, ja, berättade för Systeryster när jag kom till dem att nu var de ialla fall inköpta, nu skulle de bara bytas oxå. Svågern sa att han kunde kolla på det som idag, det var mörkt när jag kom till dem igår.

Efter frukost så drog Svågern iväg och spelade paddel. Och jag skulle åka hem, och kom på att nu hade vi glömt de där nedra torkarna! Så jag ringde Pappsen som sa att det bara var att komma förbi. Gulle Pappsen! Så jag stannar till hos honom när jag sagt hej då till Puddingarna och Systeryster.

Vi tar upp ett av torkarbladen och Pappsen ska ta bort det som sitter på nu. Och han fattar ingenting, de ser jättekonstiga ut, de där fästena. Jag vecklar upp pappret med bruksanvisningen och tänker att kollar vi bara på den så ska det ju gå. Näe, det blev vi inte klokare av. Så jag får väl antingen ta med dem och åka till verkstan för att byta torkarblad eller åka till en annan mack, fråga om de hjälper till och i så fall köpa nya där. I så fall så tror jag att jag har kvittot kvar så att jag åtminstone kan lämna igen det vi inte har öppnat. Suck!

Hyacinten har förökat sig här hemma!

Glad Lucia!!

2 reaktioner på ”Lucia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s